Butikkutvikler.no AS

Unik rådgivning fra Norges mest unike butikkekspert

STRATEGI OG STRUKTUR

Strategi og struktur

DET HØRES KANSKJE KJEDELIG UT...


Vel, kanskje det. Men det er altså de gode som vil bli bedre, og de VET at de må jobbe med utvikling. Og du har sikkert hørt det gamle uttrykket: "Utvikling eller avvikling". Aldri har det vært mer aktuelt enn nå. Det er også derfor du skal investere i din butikk sin framtid. Og det gjør du ikke ved å bestille enda flere varer, eller teste ut flere nye varegrupper, eller ved 'å bli bedre på instagram'. Det hjelper heller ikke å kjøpe ny butikkinnredning eller å skaffe seg nettbutikk. 


Hva skal en stakkars sjel gjøre, da?


Fortvil ikke. Det trenger ikke være hverken vanskelig, eller omfattende. Men det handler om at du faktisk er nødt for å planlegge, og du må jobbe strategisk. For du skal nemlig ikke frykte netthandelen, kjedene eller kjøpesentrene. Den største barrieren du skal bryte handler om noe helt annet: Du må jobbe med din mangel på strategi, planer og din butikk sin 'personlighet'. 


Og alt dette kan jeg hjelpe deg med. 


Velg om du vil jobbe direkte med meg, en-til-en, eller om du skal være med i mitt onlineprogram; Kunnskapsportalen. En butikkdriver blir aldri ferdig utlært. Du MÅ være i kontinuerlig utvikling. Butikkyrket er komplekst. Dagene er lange, kveldene er korte, og du kan ha lett for å nedprioritere butikkfaglig oppdatering. Portalen åpnes for innmelding kun to ganger i året. Kunnskapsportalen hjelper deg å få rammeverket rundt butikken din på plass. Du får tilgang til sjekklster, PDFer, tekster, filmer, lydfiler og bonuser. Hver måned får du et og annet spark bak, det er livesending og det er fellesskap med andre butikkdrivere, akkurat som deg. Det er ingen bindingstid, og du kan si opp når som helst. TIL KUNNSKAPSPORTALEN

EN-TIL-EN

RÅDGIVNING

BLI MED I FACEBOOKGRUPPA

GRATIS TIPS I BUTIKKFAGBLOGGEN

Butikkbesøk


Å bestille meg for butikkbesøk er det aller beste for din butikk. Ved et fysisk besøk i butikken vil du få MYE valuta for pengene. Vi går gjennom butikken sammen, og du får mine innspill og tilbakemeldinger. I etterkant av besøket oppsummerer jeg mine funn i en kort, skriftlig rapport.


Et butikkbesøk tar gjerne alt i fra 1,5 til 3-5 timer, litt avhengig av hva slags agenda du har. Det kan også hende at du selv ikke helt vet hva du trenger hjelp til. Det avdekker vi raskt underveis. For noen så holder det med ett besøk. Andre kan ha behov for mer. Det er også vanlig med oppfølging online i etterkant av et fysisk besøk. Det er helt opp til deg. Du har kontrollen, og jeg vil aldri mase på deg for å bestille flere timer, eller mer rådgivning.

Online rådgivning


Treff meg i mitt online møterom for en-til-en veiledning. Her kan vi jobbe sammen time for time, eller med et konkret prosjekt. Det eneste du trenger er en telefon med kamera og internett. Jeg kan bistå deg med alt fra planlegging, struktur, markedsføring, personal til økonomi og mye mer. Har jeg ikke kompetanse på det feltet du trenger bistand på, henviser jeg deg videre.


Vi kan også gå gjennom butikkuttrykket ditt online, men det krever litt mer av deg. Da trenger jeg bilder og film av butikken i forkant, eller underveis.


Kanskje du ikke er helt sikker på hva det er du faktisk trenger hjelp til? Slapp av. Dèt er helt vanlig. Jeg er meget rutinert og finner raskt ut hvor skoen trykker. Vi kan avtale at du får mine funn og anbefalinger oppsummert i en kort, skriftlig rapport etter timen, eller vi kan legge en plan for månedlig, ukentlig, halvårlig oppfølging - alt etter hva DITT behov er.

VILKÅR OG BETINGELSER


Ved butikkbesøk må det bestilles minimum tre timer, unntatt ved lokale oppdrag.

Ved lokale oppdrag, er det ingen krav til antall timer. (Lokalsone: Egersund-Randaberg)

Ved onlinerådgivning er det ikke krav til minimum antall timer. Du betaler for hver påbegynte halvtime.

Reisetid over tre timer per dag faktureres med halv timespris. Ved avbestilling av avtalt tid, må avbestilling skje innen 48 timer i forkant av avtalen. Ved avbestilling av oppdrag må reiseutgifter betales i sin helhet, dersom ikke annen avtale er inngått. Reiseutgifter t/r Bryne beregnes og sendes i forkant av avtale. Butikkutvikler.no AS etterstreber å reise på rimeligst mulig måte, men noe avvik på oppgitt reiseutgifter må påregnes. Jo tidligere du bestiller, jo lavere blir ofte reiseutgiftene.

Du kan også gå sammen med en nabobutikk og således dele reiseutgiftene på flere. Ta kontakt med meg for å høre mer.


Timepris: Kr. 1.250,- eks mva.


For kurs og foredrag: Ta kontakt for priser og informasjon.


"Gøril er en dame som vet hva hun vil og som strekker seg lagt for at hun og vi skal lykkes. Hun er tydelig og kaller en spade for en spade. Hun inspirerer oss til å tenke nye tanker. Trenger vi råd og tips er hun aldri langt unna."


Tone Rø,

Klokkespesialisten

Gøril brenner for de lokale butikkene, er dyktig til å vise vei, ser butikken, sier det som det er og det er masse å lære av denne dama!"Hilde Prestbakk, InteriørGalleriet

Når jeg følger rådene i Kunnskapsportalen gir det resultater. Butikkutvikler inspirerer og hjelper meg å utvikle meg og butikken min. Vi blir mer attraktive for kundene, og ting blir enklere og mer produktivt."


Inger-Marie Holmsen,

Titt Inn Garn AS