Butikkutvikler.no AS

Lidenskapelig opptatt av god butikkdrift!Jeg er en av Norges dyktigste butikkrådgivere med fokus på de unike og uavhengige butikkene.


Som mangeårig butikkrådgiver har jeg en unik innsikt og lang erfaring med selvstendige butikker.


Kunnskap er nøkkelen til suksess, både for meg og deg. Min drøm er at flere butikker skal få mer kunnskap om butikkdrift.  Kunnskap og formidling av kunnskap er en av bærebjelkene i firmaet mitt.  Jeg brenner for at flere butikkdrivere skal 'steppe up gamet' sitt!! 


I 2021 oppgraderte jeg mine visual merchandising-kunnskaper ved Danmarks ledende dekoratørutdannelser ledet av Stine Grubbe.


De siste tolv årene har jeg jobbet med butikker over hele Norge, både fysisk og online. Jeg holder også kurs og workshops.


Har du spørsmål tar du bare kontakt med meg på e-post eller telefon. Du får tak i meg på tlf. 90 70 49 27 eller post@butikkutvikler.no


Møt Superheltmeg

#butikkutviklersverden


I mitt lille univers har jeg valgt å gjøre ting på min måte. Det jeg tilbyr passer ikke for alle. Men det gjør ikke noe, for alle er ikke min kunde. Jeg pleier å si at jeg er østlending på avveie, opprinnelig fra Oslo, men bosatt på Jæren. Er du på jakt etter en foredragsholder som får publikum til å veive med armene i været, eller danse på stolene, så kan du lete videre. Er du på jakt etter en rådgiver som selger deg sand i Sahara? Let videre.


Janteloven biter ikke på meg, og jeg har mitt helt eget Bygdedyr.  Jeg snakker om elefanten i rommet. Jeg har et kaldt hode, men et varmt hjerte. Jeg er ikke bare smart, jeg er klok også.  Det finnes alt for få kvinnelige superhelter, jeg elsker å reise, jeg synes fugl er tøft, kan ikke leve uten bøker og jeg tror på et liv før døden. Jeg har en sønn som jobber litt for meg, og jeg er så stolt av han. Og så er jeg litt crazy cat lady. Dèt beklager jeg. :-) Jeg er ordnerd, glad i å prate og spør du meg et spørsmål, svarer jeg gjerne på fem. "Etter et kjekt besøk av Gøril, åpnet vi øynene for flere områder som en glemmer ut, men som er så utrolig viktig. Hun klarer virkelig å vise og får frem hva som kan endres for at det skal bli bedre. En kan ofte bli blind i egen butikk, og her er Gøril fantastisk. Her får du en dame som er ærlig, inspirerende og som gir deg konkrete råd."


Maren Johnsen, Senterleder Aksdal senter